Ove internetske stranice informacijska su i komunikacijska usluga tvrtke Elka d.o.o., Zagreb.
Njihovim korištenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njima suglasni ste sa svim uvjetima koji se navode u nastavku. U slučaju neslaganja s uvjetima, ne koristite internetske stranice, odnosno ne preuzimajte datoteke s njih.

Ograničeno korištenje
Sadržaj internetskih stranica Elka  d.o.o. zaštićen je autorskim pravima. Zabranjeno je kopiranje, reproduciranje, prosljeđivanje i publiciranje cijelog sadržaja ili bilo kojeg njegova dijela bez prethodnoga pismenog odobrenja Elka kabela. Sadržaj koji koristite namijenjen je isključivo osobnoj uporabi.
Logotipi i zaštitni znakovi predstavljeni na ovim stranicama vlasništvo su tvrtke Elka kabeli d.o.o., te se ne smiju koristiti na drugim internetskim stranicama bez prethodnoga pismenog odobrenja Elka kabela.
Zaštitni znak Elke ili bilo koji drugi zaštitni znak koji ga sadrži ne smije se postaviti na drugu internetsku stranicu bez prethodnoga pismenog odobrenja Elka kabela.

Posebni uvjeti
Informacije na ovim internetskim stranicama objavljene su u dobroj vjeri i tvrtka Elka  d.o.o. smatra ih točnima. Stranka koja namjerava kupiti proizvod ne bi se trebala oslanjati na njih, pa preporučujemo slanje specifičnoga upita koji se tiče obilježja proizvoda ili prikladnosti njegove uporabe za određenu svrhu. Sukladno tome, sve informacije na ovim stranicama dostavljene su bez eksplicitne garancije.
Elka  d.o.o. ni u kakvim okolnostima ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao korištenjem informacija objavljenih na ovim internetskim stranicama.
Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati tehničke netočnosti i tipografske pogreške. Mogu se promijeniti ili objaviti bez prethodne najave. Elka  d.o.o. mogu obavljati poboljšanja i/ili promjene na proizvodima opisanim na ovim internetskim stranicama bez prethodne obavijesti.

Linkovi
Elka kabeli d.o.o. ne preuzimaju odgovornost za materijal kreiran od treće strane za koju je na ovim internetskim stranicama postavljen link. Ako odlučite posjetiti bilo koju internetsku stranicu povezanu s Elkinim stranicama, činite to na vlastiti rizik. Vaša je odgovornost poduzeti sve potrebne mjere zaštite. Postavljeni linkovi ne znače nužno da Elka d.o.o. sponzoriraju te subjekte, ili da imaju s njima bilo kakav partnerski odnos.

Korištenje informacija
Materijal poslan tvrtki Elka  e-mailom ili putem ovih internetskih stranica ni u kojem slučaju ne tretira se kao povjerljiv. Elka d.o.o. nemaju nikakvih obveza prema takvom materijalu i mogu ga koristiti, reproducirati, prikazivati, mijenjati, distribuirati i na temelju njega kreirati nove sadržaje bez ograničenja.
Elka kabeli uzimaju za pravo slobodno koristiti ideje, koncepte, znanje ili tehnike predstavljene u tom materijalu.

Privatnost
Privatnost i povjerljivost vrijednosti su koje Elka d.o.o. prepoznaju i poštuju. Sukladno tome, pobrinut ćemo se za sigurnost i integritet svih detalja osobne prirode, potpuno poštujući odgovarajuće zakone.