Visoko izaslanstvo Iračkog Kurdistana predvođeno potpredsjednikom Vlade, Omar Fattah Husseinom te ministrima struje, industrije i investicija te zamjenikom ministra vanjskih poslova u svom višednevnom posjetu Hrvatskoj posjetili su tvrtku ELKA kabeli d.o.o.

Delegaciju su ugostili vodeći predstavnici Elke na čelu sa Darkom Belićem, direktorom kompanije, koji su gostima prezentirali sadašnje i buduće poslovne planove tvrtke te organizirali obilazak proizvodnih pogona tvornice.

„Iznimna mi je čast što smo bili u prilici u prostorijama ELKA kabela ugostiti ovako značajne goste. Posjet delegacije Iračkog Kurdistana zalog je kvalitetne buduće suradnje koja će nesumnjivo generirati na obostranu korist i zadovoljstvo. Uvjeren sam kako su vodeći predstavnici Delegacije prepoznali kvalitetu i profesionalnost Elke i vjerujem kako će naša buduća suradnja otvoriti put ne samo Elki već i hrvatskoj industriji.“ istaknuo je Darko Belić, direktor ELKA kabela d.o.o.

Važno je napomenuti kako je od 8. do 11. ožujka, u namjeri da dogovore poslove za svoje tvrtke, otvore novo tržište i ubrzaju otvaranje Hrvatske gospodarske kuće, delegacija hrvatskih gospodarstvenika, među kojima i predstavnici Elke, boravili u Iraku gdje su se susreli sa državnim dužnosnicima.