Vodeće studentske udruge AISEC, BEST i SSFER organizirale su u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu 13 i 14. ožujka drugi po redu Sajam poslova i karijera.
SPiKA je jedinstveni događaj koji studentima i mladim poduzetnicima pruža uvid u mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere te im predstavlja najbolje tvrtke u Hrvatskoj.

    Sajam poslova i karijera kao najveći studentski projekt na razini Sveučilišta u Hrvatskoj okuplja na jednom mjestu studente svih fakulteta i uspješne tvrtke te kroz opušteniji pristup omogućuje izravan kontakt između poslodavaca i posloprimaca.
Tijekom dva dana trajanja SPiKa-e studentima je bilo omogućeno pobliže upoznavanje s radom i ciljevima tvrtki izlagača, mogućnostima zapošljavanja i napretka u karijeri.

Osim naše tvrtke na sajmu su bila prisutna i mnoga druga poznata imena iz Hrvatskog gospodarstva poput: Zagrebačke banke, Agrokora, Vipneta, Končara, Ericsson – Nikola Tesla i drugih. Odaziv i posjet studenata sajmu je bio izuzetno dobar i uspješan, a budući da su mnogi dolazili sa obližnjeg Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva (FER-a), interes za ELKU je bio jako velik, od mogućnosti za dobivanjem stipendija, obavljanja pripravništva do pitanja vezanih za konstrukcije i primjene naših kabela.

Studenti su naravno iskoristili ovu priliku za predaju svojih životopisa koji će ući u našu internu bazu podataka za odabir budućih zaposlenika ELKE.