Dr. Franjo Gregurić na čelu Nadzornog odbora tvrtke Elka Kabeli d.o.o.

Mr.sc. Darko Belić novi predsjednik Uprave

Zagreb, 31. svibnja 2006. – Elka kabeli d.o.o., vodeća tvrtka za proizvodnju kabela u regiji, ima novo vodstvo. Na sjednici Nadzornog odbora izabrana je tročlana Uprava, a do promjena je došlo zbog iznenadne smrti dosadašnjeg predsjednika Uprave Vladimira Musulina.

Dr. Franju Gregurića, bivšeg premijera, nekadašnjeg generalnog direktora INE koji je radio i na vodećim pozicijama u Astri i Chromosu, na mjesto predsjednika Nadzornog odbora izabrala je Skupština tvrtke Elka Kabeli. Zamjenik Nadzornog odbora je Miljenko Hacek, a ostali članovi su Mladen Kos, Tatjana Holjevac, Dušan Sekulić, Nidžara Osmanagić-Bedenik I Ivan Babić.

Nadzorni odbor imenovao je novu Upravu na čijem čelu će biti mr.sc. Darko Belić, bivši član Uprave tvrtke HEP d.d. za ekonomsko-financijske poslove. Ostali članovi su mr.sc. Boris Bjedov te dosadašnji član uprave Ivan Meliš.

Nakon preuzimanja dužnosti novi predsjednik Uprave Darko Belić izjavio je: “Želimo zadržati vodeću poziciju u proizvodnji kabela na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, no krenut ćemo i sa intezivnim širenjem poslovanja na zapadna i nova tržišta”.