Nastupi na sajmovima, posebno onim tematskim još uvijek imaju posebnu ulogu za izvozno orijentirane tvrtke. Na najvećem i najboljem sajmu u Bosni i Hercegovini – Privrednom sajmu u Zenici, Elka je zajedno sa svojim partnerom Rivin d.o.o. iz Tuzle prezentirala svoj proizvodni program s naglaskom na rudarske kabele. – Posjeta ovom tradicionalnom sajmu koji se svake godine održava početkom listopada je, prema riječima organizatora bila vrlo uspješna te je sajam obišlo mnogo poslovnih ljudi iz BIH, Hrvatske, Srbije, ostalih zemalja iz regije kao i iz inozemstva.

– Zajednički štand Elke i Rivina posjetili su predstavnici svih rudnika iz BIH, mnoga poduzeća te predstavnici BIH Elektroprivrede, tako da možemo biti vrlo zadovoljni ostvarenom posjetom i poslovnim kontaktima. Vođeni razgovori su bili vrlo uspješni na obostrano zadovoljstvo a svi su istaknuli kvalitetu naših kabela i širinu asortimana kao bitan faktor buduće suradnje.

– Smatramo da je nastup na sajmu opravdao očekivanja i da je bio od iznimne koristi za nas, budući da je iskazan veliki interes za budućom suradnjom kao i interes za naše proizvode.