200367664-001Elka kabeli d.o.o. svoje poslovanje temelji na 80-godišnjoj tradiciji, viziji i znanju te je danas vodeća regionalna tvrtka u proizvodnji novih tipova kabela: telekomunikacijskih, svjetlovodnih, zaštitne užadi sa svjetlovodnim vlaknima, teško gorivih i bezhalogenih brodskih kabela, kabela za petrokemijsku industriju i drugih.

Elka je odlučila napraviti korak dalje u svom poslovanju te dodatno iskoristiti raspoložive resurse i udružiti snage s Vama.

Poštovani poduzetnici, ako imate dobar poslovni plan pružamo Vam mogućnost da ga kroz zajedničku suradnju i kooperaciju i realizirate u kratkom roku bez značajnijih ulaganja. Nudimo Vam proizvodne, skladišne, uredske i ostale prateće prostore s priključcima na energetsku i komunalnu infrastrukturu na lokaciji Žitnjak.

Svakoj zainteresiranoj tvrtki iz srodnih proizvodnih sektora (posebno je prikladan program iz područja energetike, elektroindustrije, prerade metala, prerade gume i plastike) stavljamo na raspolaganje dio svog tvorničkog prostora, a od Vas očekujemo nove ideje i projekte te da ih udruženim snagama realiziramo – kroz korištenje tehničke i prodajne mreže Elke.


Opis lokacije:

Lokacija Žitnjak u Zagrebu, Koledovčina 1

Lokacija se nalazi uz tramvajsku prugu (linija 2, 3 i 13), brzu gradsku prometnicu (Slavonska avenija) i kvalitetan priključak na autocestu.

Raspolažemo značajnim energetskim resursima iz vlastite energane (para, voda, zrak) te snažnim priključcima na javni vodovod, elektroenergetsku mrežu i distribuciju pare.

Lokacija je pod videonadzorom, transport unutar lokacije je riješen viličarima, kranskom dizalicom, a visokoregalno skladište radi uz pomoć specijalnih viličara na elektropogon.

Nudimo kvalitetan kancelarijski prostor s parkingom, te usuge restorana društvene prehrane velikog kapaciteta.


Kontakt osoba za detaljnije informacije:

Vlado Tabak,

dipl.inž.stroj. direktor Sektora administrativne podrške

tel: 01 24 04 431   GSM: 098 399 286   Mail: vlado.tabak@elka.hr

Cijenjene ponude dostaviti na ELKA kabeli, 10000 ZAGREB, Koledovčina 1

13x