Hrvatska gospodarska komora organizira od 22. do 26. 09. nastup hrvatskih tvrtki na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u Crnoj Gori – Sajmu Graditeljstva u Budvi.

Ovogodišnji, 32. po redu sajam Graditeljstva, okupiti će više od 350 izlagača iz 29 zemalja, od čega je čak 40 posto tvrtki koje će nastupiti po prvi put. Ova sajamska manifestacija pruža izvanrednu mogućnost za poslovnu komunikaciju brojnim domaćim i stranim izlagačima, distributerima građevinskih materijala i opreme te eminentnim projektantima, arhitektima i inženjerima iz zemlje i inozemstva.

U središnjem dijelu paviljona 5, na izložbenom štandu Hrvatske gospodarske komore, Elka će zajedno sa ostalim tvrtkama iz Hrvatske predstaviti svoj proizvodni asortiman posjetiteljima ovog izuzetno posjećenog sajma. Biti će to ujedno i prilika za povezivanje s novim, potencijalnim partnerima i distributerima iz Crne Gore i okolnih zemalja.

Uz Elku na hrvatskom nacionalnom izložbenom prostoru predstaviti će se između ostalih i tvrtke: Beton Lučko, Kamen Benkovac, Ivanićplast, Vulkan, Katran i dr.