Priznanje i kristalna skulptura za dizajn, odnosno, najvišu razinu oblikovanja i najbolje ideje u rješavanju izložbenog prostora, na ovogodišnjem jubilarnom 80. zagrebačkom jesenskom velesajmu dodijeljeni su Elka kabelima.

thumb_zv1Suvremeno dizajniran štand s futurističkim aspektom asocirao je na kultne Zvjezdane staze i rasprostirao se na 100 četvornih metara izložbenog prostora. U izradi expo prostora korišteni su moderni, plastični i prozirni materijali, a prevladavala je sivkasto – srebrna boja. Na sredini štanda nalazio se centralni kabelski stup koji je simbolizirao vječnost i sigurnost kompanije.
Koncept izložbenog prostora osmislila je i izvela agencija Millenium promocija.
Stručni ocjenjivački sud kojim je predsjedavao dr. Jurica Pavičić dodijelio je posebno priznanje i kristalnu skulpturu za visoku razinu ukupnog nastupa Končaru d.d.
Priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo je još 15 tvrtki, dodijeljeno je i sedam pohvala za uspješan nastup, te trinaest diploma izlagačima koji ove godine slave značajne obljetnice.
Osamdeseti Jesenski međunarodni zagrebački velesajam održan je od 14. do 19. rujna, a okupio je 1750 izlagača iz četrdeset zemalja svijeta.thumb_zv2